СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ОРДИНАЦИИ ПО ОЧНИ БОЛЕСТИ

Работно време прва смена од 07-15 часот

втора смена од 13-20 часот

секоја сабота од 07-15 часот

 

Во специјалистичката ординација по очни болести во кој се лекуваат болестите на очите. Одделот е опремен со најсовремени дијагностички апарати (Компјутеризиран рефрактометар, апланационен тонометар, биомикроскоп, офтслмоскопи ,компјутеризирана периметрија т.н)

  • Прим.Д-рАлександар Доновски специјалист по офталмологија – примариус
  • Д-р Аница Стрезовска – специјалист по офталмологија

 

МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

 

  • Васе Радевска
  • Валентина Наумовска

 

 

HPIM1621 HPIM1622 HPIM1623 HPIM1624 HPIM1625 HPIM1625-2 HPIM1626